توقف تولیدپراید خواست پلیس راهور ناجاست-راهبرد معاصر
رکورددارترین نام برای دختران ایرانی اعلام شد همسر مالک شرکت موبایل موسوی آمل بازداشت شد قاضی پرونده چای دبش: پاسخ بانک‌های شاکی به استعلام‌ها متناظر با سوالات دادگاه تنظیم نشده است بریز و بپاش میلیاردی متهمان پرونده رضا‌یت خودرو با پول مردم کلاس‌های جبرانی دانشگاه‌ها چگونه تشکیل خواهد شد؟ یازدهمین دادگاه چای دبش برگزار شد / تفهیم اتهام به یک متهم دیگر پرونده ساعت آغاز فعالیت مدارس چهارمحال و بختیاری اعلام شد مدارس ۱‌۱ شهرستان کرمانشاه فردا تعطیل شد کدام شغل‌ها در آینده با افزایش تقاضا روبه رو می‌شوند؟ فردا آخرین مهلت ثبت‌نام در نوبت اول کنکور ۱۴۰۴ / ثبت‌نام ۵۶۰ هزار نفر بلاتکلیفی ۱۶ میلیون دانش آموز برای روز شنبه یکم دی ماه ۱۴۰۳ توضیح دانشگاه علامه طباطبایی در خصوص حواشی برگزاری جشن یلدا  امکان تعطیلی کلاس درس بعد از امتحانات نوبت اول  هواشناسی ایران ۱۴۰۳/۹/۳۰؛ تشدید فعالیت سامانه بارشی در کشور ورود سامانه بارشی به کشور از امروز / یلدای برفی در استان‌های غربی

توقف تولیدپراید خواست پلیس راهور ناجاست

رییس پلیس راهنمایی و رانندگی نیروی انتظامی گفت: خودروی پراید را از وسایل نقلیه ناایمن در جاده‌های کشور می‌دانیم و در مکاتباتی خواستار توقف تولید این خودرو از اواخر سال ۹۸ تا ۹۹ شده ایم.
تاریخ انتشار: ۲۱:۰۹ - ۱۶ مرداد ۱۳۹۸ - 2019 August 07
کد خبر: ۱۸۶۳۵

به گزارش راهبرد معاصر ، سردار سید کمال هادیانفر روز چهارشنبه در نشست هم اندیشی معاونان و مدیران حمل و نقل و ترافیک و روسای پلیس راهور کلان شهر‌ها در هتل آسمان اصفهان افزود: در سال گذشته ۱۷ هزار و ۱۳۸ نفر در جاده‌ها و شهر‌های کشور بر اثر تصادف جان باختند و بیش از ۳۶۵ هزار نفر معلول و مجروح شدند.

 

وی با بیان اینکه در تصادف راه برگشتی وجود ندارد گفت: این درحالیست که ۳۷ درصد تصادفات و ۷۰ درصد کشته‌ها در جاده‌ها رخ می‌دهد.

 

سردار هادیان فر افزود: شرایط فعلی کشور در حوزه حوادث ترافیکی نسبت به سال ۸۵ به دلیل افزایش سطح دانایی و هوشمندی مردم، استفاده از دوربین و تجهیزات بهبود یافته، ولی کافی نیست.

 

وی با بیان اینکه امروز ترافیک دغدغه همه کشور‌ها است گفت: سالانه ۱.۵ میلیون نفر در دنیا بر اثر تصادف جان خود را از دست می‌دهند.

رییس پلیس راهور ناجا افزود: آنچه باعث نگرانی است ناهنجاری، بی نظمی، جانباختگان و شدت تصادفات است که باید از روش‌ها و شرایط جدید دنیا استفاده شود.

 

وی بیان داشت: در سال ۸۵، حدود ۲۷ هزار نفر در جاده‌های کشور فوت شدند و با ضریب سه تعداد مجروحان و مصدومان است.

سردار هادیان فر افزود: افزایش جهشی بنزین از یکصد به یکهزار تومان که باعث کاهش سفر‌ها شد، تشدید مجازات‌های بازدارنده، تغییر قانون جرایم و آزاد شدن ورود خودرو‌های خارجی به کشور، تا سال ۹۶ به کاهش آمار حوادث ترافیکی منجر شد.

 

توقف تولیدپراید خواست پلیس راهور ناجاست
وی خودروی پراید را از وسایط نقلیه ناایمن در جاده‌های کشور دانست و تاکید کرد: پلیس راهور ناجا در مکاتباتی خواستار توقف تولید پراید از اواخر سال ۹۸ تا ۹۹ شد.

 

سردار هادیان فر در عین حال تصریح کرد: تا قبل از سال ۹۶ قطعات خودرو و خودرو‌های ایمن وارد می‌شد بطوریکه برخی خودرو‌ها بیش از هشت تا ۱۱ ایربگ داشتند و همین موضوع باعث کاهش تلفات حوادث ترافیکی شده بود.

وی افزود: الان در شرایطی هستیم که بنزین از آب ارزان‌تر است، قانون خیلی بازدارندگی ندارد، واردات خودرو‌های خارجی متوقف شده و خودرو‌های داخلی خیلی ایمن نیست و قطعات یدکی نیز کیفیت و ایمنی لازم را ندارد.

 

وی تصریح کرد: اغلب تصادفات بر اثر آن است که به دلیل نبود قطعه مشکلات خودرو بصورت مستمر ادامه دارد.

رییس پلیس راهور ناجا افزود: براساس بررسی‌های صورت گرفته در شهر‌هایی که به توسعه و تجهیز دوربین‌ها، معابر شهری، تقاطع ها، زیرگذر‌ها و روگذر‌ها برای تردد‌ها بیشتر توجه شده آمار حوادث ترافیکی بسیار کاهش یافته است.

 

وی یادآور شد: در سال ۹۷، یکهزار و ۶۳۸ فوت شده و جرحی در این کلان شهر‌ها ثبت شده که در مجموع ۳۸ درصد تصادفات در کشور را به خود اختصاص داده است.

 

سردار هادیان فر افزود: رانندگان ۲۴ درصد و موتورسیکلت سواران ۳۰ درصد در تصادفات جان خود را از دست می‌دهند که این معضل نیازمند توجه بسیار جدیدر بحث توسعه انضباط در کشور است.

 

باید از ظرفیت حوزه استارتاپ‌ها و نرم افزار‌های هوشمند در حوزه ترافیک استفاده شود
سردار هادیان فر یکی از برنامه‌های پلیس راهور را رفتن به سمت حوزه فناوری اطلاعات عنوان کرد و گفت: باید ظرفیت حوزه استارتاپ‌ها و نرم افزار‌های هوشمند در حوزه ترافیک استفاد بهتری شود.

 

وی تاکید کرد: امروزه در کشور با ۸۰ میلیون نفر جمعیت، ۱۱۰ میلیون گوشی تلفن همراه فعال وجود دارد که ۷۳ درصد آن هوشمند است.

فرمانده راهور ناجا همچنین با بیان اینکه علت ۹۲درصد تصادفات پس از راه و وسیله، عامل انسانی است گفت: باید تمام ۳۳ دستگاه متولی و مسوول در حوزه ترافیک بر روی رفتار و فرهنگ سازی متمرکز شوند.

 

دوازدهمین نشست هم اندیشی معاونان و مدیران حمل و نقل و ترفیک و روسای پلیس راهور کلان شهر‌های کشور به مدت ۲ روز با هدف تبادل اطلاعات در زمینه کاهش حوادث و موانع ترافیکی و دستیابی به راهکار‌های لازم در اصفهان برگزار می‌شود.

ارسال نظر